Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

UV mentes barnulás - Csokibarna egészség by orvoshop

Forradalmi áttörés a barnításban – UV mentes barnulás! A csokibarna egészség by orvoshop™ - UV mentes barnulás új dimenziót nyit meg a szépségápolás és az egészségmegőrzés területén, az egyre nagyobb kihívásoknak megfelelve.

Mára a barnítás sikeres, önálló üzletággá nőtte ki magát világszerte, ám a szoláriumok, vagy az UV mentes barnítás eljárások használata során felmerült problémák és a megfogalmazódott jogos igények új gondolkodásmódot és egy teljesen más technológiát igényelnek.

UV mentes barnulás

Melyek ezek a problémák?

Szoláriumozáskor a káros hatások veszélye az új csökkentett UV-sugárzású csövekkel is fennáll, ugyanis a gyengébb teljesítményük miatt a napozási idő is hosszabb lett, tehát lényegében a sugárzott össz-dózis nem csökkent jelentősen.

A kézi fújásos barnító eljárások hátránya, hogy a festék befogja a vendég ruháját. A barnító hatóanyaguk (DHA-ERYT-HRULOSE) sárgítanak, a kozmetikai vegyi anyagok ezalatt a bőrünkön keresztül felszívódva mérgezik a szervezetünket.

Miért más a csokibarna egészség by orvoshop – UV mentes barnulás?

Az UV mentes barnulás forradalmian új barnító és bőrápoló technológia, kimondottan bőrgyógyászok tapasztalata alapján és segítségével jött létre. A csokibarna egészség by orvoshop™ UV mentes barnulás teljesen új oldalról közelítette meg a problémák megoldását, mintegy ütőképes választ adva más barnító eljárások hibáira.

Az Uv mentes barnulás eljárásnál a természet csodálatos erejét hívtuk segítségül, a legmodernebb technikával ötvözve, tettük mindezt a divatos, trendi szolgáltatásba csomagolva. Az UV mentes barnulás kezeléskor a teljesen automatikus barnító és bőrápoló gép, egy kizárólag természetes anyagokból álló teljesen festékmentes kozmetikumot porlaszt a bőrünkre.

UV mentes barnulás - Csak a kényelem!

UV mentes barnulás esetén a porlasztás rendkívül finoman és egyenletesen történik, nincs csöpögés vagy megfolyás, ezért a kezelés után nem kell megtörölközni, szinte azonnal fel lehet öltözni. Az UV mentes barnulás után a vendég csak azt érzi, hogy kellemesen nyirkossá vált a bőre.

Az UV mentes barnulás közben a gép teljesen automatikusan végzi a feladatát, a vendég egyedül is könnyen elboldogul vele, nincs szükség kezelőszemélyzet jelenlétére, nem kell idegen ember előtt levetkőznie.

Az UV mentes barnulás kezelés csak 3 percig tart, miközben a gép végig kontaktusban marad a vendéggel, beszél hozzá, neki az UV mentes barnulás közben csak az utasításokat követve a 4 egyszerű pozíciónak megfelelően kell állnia.

UV mentes barnulás - Mit lehet tudni a kozmetikumokról?

Bőrgyógyászok bevonásával fejlesztették ki azt a 100%-ig természetes, bio anyagokból álló festékmentes, víztiszta UV mentes barnulás kozmetikumot, amely a barnulás élménye mellett a bőr megfelelő hidratálásáról és táplálásáról is gondoskodik.

Az UV mentes barnulás fejlesztésekor végsőkig ragaszkodtunk a természetben is megtalálható csodálatos anyagok alkalmazásához, ezért az UV mentes barnulás fejlesztésekor kozmetikai vegyi anyagok használata szóba sem jöhetett.

Az UV mentes barnulás során a természetes növényi barnító hatóanyag kb.:3-4 óra múlva kezdi el kifejteni a hatását, a bőr legfelső hámrétegét oxidálva, barnítva. Az UV mentes barnulás során teljes eredmény kb.:16-24 óra alatt alakul ki. Az UV mentes barnulás hatása nem az elterjedt (DHA-ERYTHRULOSE) alkalmazáson alapszik, ezért egyáltalán nem sárgít! Egy UC mentes barnulás kezelés során 3-4 színárnyaltnyi barnaság érhető el, bőrtípustól függően.

Az UV mentes barnulás kozmetikum nem kopik, csak a bőrünk legfelső hámrétegének megújulásával halványodik (kb.:10-12 nap bőrtípustól függően). Az UV mentes barnulás nagy mértékben táplálja és helyreállítja a bőr vízháztartását, rugalmasságát ezért kimondottan ajánljuk szoláriumozóknak is, akik így megóvhatják bőrük egészségét.

Az UV mentes barnulást rendszeresen, teljes biztonsággal alkalmazhatják érzékeny bőrűek is. Az UV mentes barnulás technológiánkkal ők is látványos barnulást érhettek el és sikerélmény részesei lehetnek.

További részletek rejtése/mutatása