Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

Testsúlycsökkentés – kezelésről

Rengeteg nő és férfi régi álma a felhalmozott zsírraktáraktól bárhogy, de szabadulni! Fogyni! Sokunkat zavar egyes kitüntetett testrészünk alakja; van, aki a combját tartja túlságosan vaskosnak, van, aki karra hízik, és bizony sokaknak a hasán keletkezett zsírréteg az, ami rendkívül zavaró.

Vannak, akik a fogyás tekintetében olyannyira elkeseredetten keresik a megoldást, hogy a régi újsághirdetésben szerepelt mondathoz híven őket már “minden megoldás érdekel”, ha fogyásról van szó. A megoldás lehet egyszerű is, csak észre kell venni a kínálkozó lehetőségeket. A zsírégetés két alapfeltétele, hogy kevesebb kalóriát fogyasszunk, mint a szervezet alap kalóriaigénye, illetve naponta további 300-500 kcal energiát használjunk el. Ezt el lehet érni sporttal-mozgással, vagy a jóval kellemesebb és az alábbi táblázat alapján szinte legtöbb kcal-t elégető infrakapszulánkkal.

SPORT

ELÉGETETT KCAL

Evezés (csúcs teljesítményen) 600 Kcal
Maratoni futás 590 Kcal
Erőteljes squash 510 Kcal
Úszás (sprintúszás) 300 Kcal
Tenisz (gyors játszma) 265 Kcal
Biciklizés (16 km/h) 225 Kcal
Golf (golfautó nélkül) 150 Kcal
Séta (5,6 km/h) 150 Kcal
Infravörös szauna 600-800-tól 1000 Kcal

A fogyás tehát nem kell, hogy álom maradjon, és még csak szenvedni sem kell feltétlenül miatta. Szépségszalonjainkban található kalóriaégető kapszuláink segítségével sikereket érhet el, hiszen ha fogyás akkor 4foryou!

További részletek rejtése/mutatása

2 fajta testsúlycsökkentést kínálunk:

Testsúlycsökkentés SPA kapszulában


Ön egészségesen szabadul meg felesleges kilóitól anélkül, hogy életmódját, étrendjét radikálisan megváltoztatná! Erősíti az immunrendszert.

Egyetlen kezelés alatt akár 600-1000 kalóriát is elégethet, ez akár 10 km futásnak felel meg, miközben Ön kellemes környezetben relaxálva tölti a kezelés idejét, hangulatos zene és fények kíséretében.


Gép:

Orvoshop - SPA kapszula

Tovább olvasom Szolgáltatás vásárlása
Testsúlycsökkentés kapszulában


A kapszula rendszeres használatának során – mivel a test természetes, belső folyamatait használja – nem csupán a felesleges túlsúlyt okozó zsírtól szabadul meg, de a szervezetében felhalmozott méreganyagoktól is.

Ön egészségesen szabadul meg felesleges kilóitól anélkül, hogy életmódját, étrendjét radikálisan megváltoztatná! Erősíti az immunrendszert. Mindennapi használata ajánlott.Gép:

Orvoshop - kapszula

Tovább olvasom Szolgáltatás vásárlása
logo

Kérem válasszon várost