Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

A 4foryou szalon™ - Szépségszalon hálózat bemutatása

A 4foryou szalon™ - Szépségszalon hálózat gondolata évekkel ezelőtt született meg. Az azóta dinamikusan fejlődő céget a hiány gondolata keltette életre, egy komplex, mindent átfogó szépségszalon, egy rendszerbe foglalt szépszégszalon hiánya. Mert hiába állnak rendelkezésre a legmodernebb technológiák, ha nincs ötvözve egy mindent átfogó, mindent látó és minden tudó rendszerrel.

Ez az, amit éppen ezért a 4foryou szalon™ - Szépségszalonokban egyesítettek: a professzionális, legmodernebb eljárásokat, a szépészeti arc és testkezelések teljes palettáját világvezető informatikai háttérrel. Csak az informatikai rendszer fejlesztése éveket vett igénybe, az anyagi ráfordításról most nem is beszélve.

A 4foryou szalon™ - Szépségszalon hálózat alapítói elkötelezett hívei az innovációnak, a folyamatos fejlesztésnek és a minőségi szolgáltatás nyújtásnak. Mert minden vendég, aki megtiszteli a 4foryou szalon™ - Szépségszalont azzal, hogy betér hozzánk, a legjobb szolgáltatást érdemli meg igényes, kellemes környezetben.

Ezért garantált, hogy a világ vezető technológiái Magyarországon több szolgáltatást tekintve is kizárólag a 4foryou szalon™ - Szépségszalonban vehetők igénybe (ilyen pl. a TriLipo technológia, mely világújdonság a zsírbontás technológiájában).

Országszerte jelenleg 11 4foryou szalon™ - Szépségszalon várja kedves vendégeit, és továbbiak nyitása van folyamatban, így az év elején többek között megnyit első budapesti szalonunk is.

Amennyiben Ön is szeretne egy 4foryou szalon™ - Szépségszalont ne hezitáljon, jelentkezzen e-mailben az info@orvoshop.hu vagy a franchise@orvoshop.hu címek valamelyikén.

4foryou szalon™ - Szépségszalonok országszerte már 11 helyen!


4foryou szalon™-ok nagyobb térképen való megjelenítése.