Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

A ránccsökkentés – kezelésről!

Azt mondják, minden nőnek 25 éves korában ildomos megvásárolnia élete első ránctalanító krémét. És azután kéthavonta megismételni ezt a mozzanatot. Mert a krémek fogynak, az évek pedig repülnek és a ráncok maradnak. És ahogy röpülnek, a ráncok egyre makacsabban mutatkoznak arcunkon, már erősödik a szarkaláb, a nevetőránc is kezd élesedni, 50 felé pedig még vészesebb a helyzet.

Botox, injekciók, fájdalom, rengeteg pénz…ez az, amit fel kell áldoznunk a szépség oltárán, ha az invazív megoldást pártoljuk és cserébe még kifejezéstelenné is válnak szép vonásaink, jól megszokott arcunk.

Mi a 4 for you szépségszalonban olyan ránckezelő megoldásokat kínálunk (tripoláris ránckezelés, TriLipo világújdonság ránckezelés, fotorejuvenáció), amelyek fájdalommentesek, viszont eredményeik szinte vetekszenek a botox által elért eredménnyel, sőt, még az arckifejezésünket is megtarthatjuk!

Szépségszalonjainkban igénybe vehető kezeléseink mellett kínálunk ránccsökkentésre, ránckezelésre alkalmas otthon használható készüléket is a RáncStop-ot, melyet a Harpers’ Bazaar nevű méltán híres divat magazin a 2011-es év legforradalmibb bőrkezelő eszközének választott.

Ha minket választ, garantáltan jól dönt és ezt Önön kívül környezete is észre fogja venni. Fordítson az idő kerekén, szépüljön vissza fiatalabb külsejéhez velünk, mert ha ránckezelés akkor 4foryou!

További részletek rejtése/mutatása

2 fajta ránccsökkentő kezelést kínálunk:

Tripoláris rádiófrekvenciás ránccsökkentés


A tripoláris rádiófrekvenciás ránccsökkentés technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a bőr regenerációjában és feszesítésében.

A tripoláris rádiófrekvenciás ránccsökkentés közben a bőr rugalmasságáért felelős kollagén rostok szerkezeti átalakuláson mennek keresztül és fokozódik a termelődésük is.


Kezelés Tipusa:

Tripoláris

Gép:

Orvoshop Kombi

Tovább olvasom Szolgáltatás vásárlása
Trilipo ránccsökkentés


A TriLipo a leghatékonyabb kezelés a valós bőrfiatalításban. A TriLipo az egyetlen teljeskörű anti-aging eljárás, melyet egyedülállóan a Maximus rendszer képes elvégezni.

Felhasználva a három fejlett technológiát – TriLipo RF + TriLipo DIA, TriFractional, TriLipo – az eljárás képes kezelni a bőr mindhárom rétegét és az alatta lévő izmokat.


Kezelés Tipusa:

TriLipo

Gép:

Maximus

Tovább olvasom Szolgáltatás vásárlása
logo

Kérem válasszon várost