Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

Kézápolás – Műkörömépítés

Manapság az esztétikus megjelenés alapvető része az ápolt kéz és köröm is. Kezünket számtalan igénybevételnek tesszük ki, így nem csoda, hogy bőre gyakran kiszárad, berepedezik, a köröm pedig elvékonyodik és letörik. Folyamatos ápolással megelőzhetővé válik a felsorolt problémák kialakulása. Kezünk bőrét kényeztethetjük különféle regeneráló kezelésekkel, körmeinket manikűr és műköröm segítségével varázsolhatjuk szebbé.

A kéz bőrének regenerálására elsősorban a tél és a nyár beköszöntével kell fokozott figyelmet fordítani. A hideg szél és a napsütés okozta száraz bőr ápolására tökéletes megoldás kínál például egy paraffinos kezelés, vagy egy alapos hatóanyagos kézmasszázs, amely fél óra alatt puhává varázsolja és vitaminokkal táplálja a kéz bőrét.

A manikűr a köröm rövidítését, formázását, igény esetén a körömágy bőrének kivágását, a köröm felületének polírozását, lakkozást és a körömágy bőrének vitaminos olajjal való ápolását jelenti. A hagyományos manikűr mellett egyre kedveltebbé válik a japán manikűr, mely a köröm fokozottabb táplálását teszi lehetővé.

Az eljárás lényege, hogy a köröm rostjai közé méhviaszt juttatunk speciális por és polírozó használatával, így a köröm természetes fényt, csillogást kap, mely akár 2 hétig is tart. A kezelés során a köröm egészségesebb és erősebb, a körömágy színe egészséges rózsaszín lesz. Gyenge, töredező körmök esetén, különösen műköröm eltávolítás után csodálatos eredmény érhető el.

Korosztálytól függetlenül egyre kedveltebbé váltak az esztétikus megjelenést biztosító műkörmök, melyeket igény szerint alakítathatunk ki. Megválaszthatjuk, hogy milyen eljárással, milyen anyagok felhasználásával készüljön el a köröm. Készítethetünk hagyományos ragasztott tippes műkörmöt, de választhatjuk a ragasztott tippes és zselés, a zselés, az épített zselés és a porcelános megoldásokat is.

A zselés műkörmök minden esetben UV- fényre kötnek, ezeket oldószerrel leszedni nem lehet szemben a tippes és a porcelános technikával készített műkörömmel. A műköröm formázása és díszítése is rendkívül sok lehetőségünk van. A hagyományos körömformák mellett manapság egyre közkedveltebbek a hajlított technikával készült körömformák pl.: orosz-mandula stb.

A műköröm díszítésének csupán a képzeletünk szab határt. A mára hagyományos díszítőelemeken kívül pl.: lakkok, matricák, csillámpor stb., díszíthetjük körmünket színes zselével, akrillal, lakkzselével, porcelánnal, hálóval, törtkagylóval stb., melyek megannyi színben léteznek.

A 4FORYOU szalonokban kellemes és higiénikus környezet, professzionális kezelések valamint tapasztalt, szakmailag képzett szakemberek várják Önt.


A menopauza (klimax)

A  „klimaktérium” görög eredetű szó, azt a 10-15 éves időszakot jelenti, amely az idős korig tart a teljes nemi működés idejétől. Pontos magyarázat nincs, hogy mi indítja be a női szervezet hormonális változásait, de valószínűleg a nemi mirigyek tevékenységének fokozatos csökkenése vezet el a menopauzához. A menopa...

A menopauza (klimax)
2012.06.01 15:17
Tovább olvasok

A legmeghatározóbb szépségideá...

Coco Chanel neve nem közömbös a világnak. Ő volt az a nő, aki divattá tette a kényelmes ruházatot, a női kosztümöket, a bizsukat és a parfümöt. Gabrielle Bonheur Chanel, avagy Coco Chanel a francia elegancia és a 20. század legkiemelkedőbb szimbóluma. Mielőtt neve híressé vált, szegénységben élt és nőtt fel. Családjáv...

A legmeghatározóbb szépségideálok - Coco Chanel
2012.06.01 12:44
Tovább olvasok