Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

Masszázs

A masszázs nem luxus, hanem lételem, legalábbis ennek kellene tekinteni, hiszen a különféle masszázsfajták egészségmegőrző, karbantartó és rehabilitáló hatásával nélkülözhetetlen testi, lelki és szellemi harmóniánk megtalálásához és megőrzéséhez egyaránt.

A masszázs kiváló hatással van a bőrre, az idegrendszerre, a pszichére, az izmokra és ízületekre, a csontokra, a vérkeringésre és a szervekre. Az egyik legősibb és legkellemesebb természetes módszer, mely elősegíti a bőr rugalmasságának megőrzését, késlelteti annak öregedését, javítja anyagcseréjét és fokozza szervezetünk védekezőképességét. Alkalmazható fájdalomcsillapításra idegfájdalmak és ideggyulladás esetén.

Egyes masszázstechnikák nem csak mozgásszervi betegségek esetén, hanem mentális értelemben is segítséget nyújthatnak, oldják a felhalmozódott feszültséget és segítik az ellazulást. Masszázs hatására a megfeszült izmok ellazulnak, az elernyedtek pedig új erőre kapnak, elősegíti a tejsav távozását a fáradt izmokból, csökkentve az izmok fájdalomérzetét, az izomgörcsöket, javítja az izomtónust, az izmok rugalmasságát miközben erősíti azokat.

A masszázs sokszorosára növeli a felületes és mélyen fekvő szövetek vérellátását, javítva ezzel a sejtek oxigén- és tápanyag ellátását. Serkenti a nyirokkeringést, ezáltal gyorsul a méreganyagok kiválasztása és elszállítása. A masszázs belső szerveink működésére is hatással van, hiszen szerveink kapcsolatban állnak bőrünk egyes részeivel, köztük pedig reflexszerű reakciók jönnek létre.

Őrizze meg testi- lelki egészségét, gyógyuljon és relaxáljon egy kellemes környezetben szakképzett masszőrök kezei között.


Minden, amit a szőrszálról tudni...

  Egy ezt megelőző cikkben olvashattunk már a különböző szőrtelenítési módszerekről a hagyományostól egészen a modern technológiákon alapuló legújabb tartós szőrtelenítő kezelésekig. Vajon a szőrszálról, annak...

Minden, amit a szőrszálról tudni kell
2012.01.25 23:12
Tovább olvasok

Mi az allergia?

Gyakran használjuk az allergia kifejezést, de vajon tisztában vagyunk-e a szó pontos jelentésével, az allergia kialakulásának okáról, ismerjük-e típusait? Az allergia nem más, mint a szervezet, jobban mondva az immunrendszer felfokozott, kóros mértékű védekezési reakciója az allergénekre, mely minden esetben szerzett állapo...

Mi az allergia?
2012.06.01 12:10
Tovább olvasok