Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

Hagyományos kozmetikai kezelés

A kozmetika szó hallatán különböző kezelések jelennek meg lelki szemeink előtt. Lehetőségek sokasága sorakozik fel ezen a listán.

Egy kozmetikai kezelés, lépésekből épül fel. Bőrtípustól függően állítja fel a kozmetikus a kezelés lépéseit és építi fel a megfelelő kezeléssort.

Első lépésként a kozmetikus megállapítja a bőrtípust, megvizsgálja, hogy található e valamilyen elváltozás a vendég arcán, nyakán, dekoltázsán. Miután a bőrtípus meg lett határozva, kiválasztható az egyéni bőrápolás az alapkezeléstől a prémium kategóriás kezelésig.

Még testünket ruhával takarjuk, addig arcunkra csak védő rétegként kendőzéssel (sminkeléssel) tudjuk óvni bőrünket a külső környezeti hatásoktól. Ezért is fontos arcbőrünk megfelelő ápolása és védelme. A kozmetikai kezelések amellett hogy védelmet biztosítanak arcbőrünknek, megszépítik és ápolttá varázsolják arcunkat.

Ép testben ép lélek, tartja a mondás, ha problémás az arcbőrünk, legyen szó rosacearól vagy acneról, magabiztosságunk és kisugárzásunk sem lesz az igazi. A megfelelő kozmetikai kezelésekkel nemcsak arcunk lesz sugárzó, de belsőnk is.

Kozmetikusunk tudja mi áll jól nekünk, milyen vonalú és színű szemöldök illik arcunkhoz, hogy milyen sminkelési trükköket sajátítsunk el. A smink egy lehetőség az arcbőr problémáinak kendőzésére, de erre is oda kell figyelni, hogy megfelelő dekorkozmetikumokat használjunk, ezért is kérjünk bátran tanácsot kozmetikusunktól.

Megfelelő kozmetikai kezelések során az arcbőr problémáinak tünetei javulnak, arcunk ápolt, táplált és egészséges lesz.A sminkről

A smink csak egy eszköz a szépítésre, de amit általa kapsz az egyedülálló. Önbizalommal, különlegességgel és nőiesség érzésével ruház fel. A mai rohanó világban az ápolt külső és megjelenés el...

A sminkről
2012.01.30 11:21
Tovább olvasok

Az Infra és a Gőz kombinációja ...

Emberek milliói elégedetlenek alakjukkal, testsúlyukkal és a bőrük struktúrájával. Sokak számára jelentenek problémát a mozdulni nem akaró kilók, a cellulit vagy a megereszkedett bőr. Ezzel egyidejűleg elegük van a koplalásból, abb...

Az Infra és a Gőz kombinációja a kalóriaégetésre
2012.01.06 00:00
Tovább olvasok