Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

Hagyományos szőrtelenítés - Gyantázás

A megfelelő módon végzett gyantázás hosszú hetekre megszabadíthat bennünket a nem kívánatos, zavaró szőrszálaktól, és biztosít bársonyos tapintású bőrt. Míg a hölgyek egy része csupán az arcát szőrteleníti rendszeresen gyantával (bajusz, áll), addig mások lábukat, karukat, sőt egész testüket is ezzel a módszerrel kezelik.

Manapság a hölgyek mellett egyre több férfi is igénybe veszi a különböző szépségszalonok gyantázási szolgáltatásait, ami nem csoda, hisz a szőrtelen bőrfelület nem csupán esztétikai szempont, nem puszta divatirányzat, hanem a higiénia elengedhetetlen része is.

A gyantázás egyik fő előnye a hagyományos borotválással szemben, hogy jóval tartósabb eredményeket érhetünk el vele, mindemellett „koptatja a szőrt”, tehát a rendszeresen gyantázott területeken csökken a visszanövő szőrszálak száma, és erőssége. Míg a tartós szőrtelenítési módszerek csupán időszakonként végezhetők (pl.: ősszel és télen), addig gyantázni az év bármely időszakában lehet.

Akik nem szeretnének naponta bajlódni bikini vonaluk igazításával, vagy lábuk borotválásával, azok számára a gyanta az egyik legideálisabb megoldás. A nyaralást megelőzően is a gyantázás az egyik legjobb választás, hiszen segítségével megspórolhatjuk azt a 30 percet, amit strandolás előtt borotválkozással töltenénk.

Fontos, hogy körültekintően válasszuk meg a kozmetikát és a kozmetikust is, aki a műveletet végzi. Ha nem megfelelő helyen, vagy tapasztalatlan kezekben vagyunk, akkor a gyantázás akár bőrégést, irritációt és ritkábban - ha a kozmetika higiéniája nem megfelelő -, fertőző betegségek kialakulását is okozhatja.

Érdemes tehát körülnézni, hogy megtaláljuk a makulátlanul tiszta kozmetikát, és azt a végzettséggel rendelkező és tapasztalt kozmetikust, aki a legmesszemenőbbekig körültekintően és precízen végzi a műveletet. A 4foryou szalonokban kellemes és higiénikus környezet, professzionális kezelések valamint tapasztalt, szakmailag képzett szakemberek várják Önt.


Fránya herpesz

A vírusokat a mikroorganizmusok közé soroljuk. A vírus szó latinul mérget jelent, de az idő során jelentése változott. A vírusok különös adottsággal rendelkeznek, élőre és élettelenre is jellemző tulajdonságaik vannak. Éle...

Fránya herpesz
2012.02.21 14:31
Tovább olvasok

Az arc izmai

Az izomrendszer a test legnagyobb tömegét, mintegy 35-40%-át alkotja. Három szempont szerint csoportosíthatjuk az izmokat. Alak szerint, működés szerint valamint eredés és tapadás szerint. Az arc izmait bőrizmok közé soroljuk, azon belül pedig két részre oszthatjuk, a mimikai izmokra és a rágóizmokra. A mimikai izmok az arcko...

Az arc izmai
2012.06.01 11:52
Tovább olvasok