Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

Fodrászat

Külső megjelenésünket nagyban befolyásolja hajviseletünk. Egy frizura, mely illik arcformánkhoz, bőr és szemszínünkhöz valamint egyéniségünkhöz nem csak jó közérzetet biztosít, hanem önbizalmat kölcsönöz, magabiztossá tesz, így az élet minden területén sikeresebbek lehetünk, legyen szó akár munkáról akár párkapcsolatról.

Amikor hajunk hosszának esetleg színének megváltoztatásán gondolkodunk, mindenképpen forduljunk szakemberhez, aki segít kiválasztani az arcformánkhoz, testalkatunkhoz és egyéniségünkhöz leginkább megfelelő hajszínt és formát. A hajszínek és formák tekintetében számtalan lehetőség közül választhatunk.

A károsodott, száraz, fénytelen, töredezett, korpásodó, vagy zsírosodó hajak kezelésére is rendkívül sok lehetőségünk van, a szakemberek által használt professzionális termékek és eszközök segítségével.


Áttörés az otthoni ránc csökke...

 Gyors és hatékony ránccsökkentő kezelésről álmodik, melyet akár otthon saját magának is elvégezhet?A STOP bőrmegújító készüléket pont ezen igényekhez igazítva alkották meg. Az elmúlt néhá...

Áttörés az otthoni ránc csökkentés területén!
2012.01.06 17:14
Tovább olvasok

Miért fontos a víz szervezetünkn...

A víz biológiai jelentősége hatalmas, nélküle nincs élet a Földön. Az élő szervezet sejtjeinek nagy részét víz alkotja. Az emberi szervezet több mint 70%- át víz teszi ki, ez az arány csecsemőkorban nagyobb kb. 80%, idős korban viszont kisebb, kevesebb, mint 60%. Az egyes szervek víztartalma is jelentősen magas, a vér nagy...

Miért fontos a víz szervezetünknek?
2012.06.01 12:13
Tovább olvasok