Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

Flabélos

A Flabélos egy mozgásterápiás, alakformáló készülék, melynek használata különösen a fogyni vágyó hölgyek és urak számára ajánlott. A Flabélos testvibrációs készülékkel 10 perc alatt egy 45-50 perces klasszikus edzőtermi munka végezhető, megerőltetés nélkül.

A Flabélos testvibrációs készülék komplex hatásmechanizmusa a sorozatos egyensúlyvesztés által bekövetkezett izommunkán alapszik. A készülék billegő padján állva folyamatos egyensúlyvesztés következik be, mely beindítja a központi idegrendszer működését.

Az agy utasítja az egyensúly fenntartásában résztvevő összes izmot a korrigálásra. Az izomzat automatikusan ellen tart jelentős izommunkát eredményezve. Az izommunka akaratunktól függetlenül jön létre. A készülék használata során egyetlen másodperc alatt 10-60 izom- összehúzódás következhet be, melyet egy tudatosan irányított hagyományos edzéssel képtelenség megvalósítani.

A Flabélos használatával növelhető az izmok munkabírása, ereje és tónusa, javítja azok rugalmasságát, egyidejűleg célzottan mozgat meg nagyobb izomcsoportokat. Alkalmazása közben emelkedik a pulzus, gyorsulnak az anyagcsere-folyamatok, gyorsul az emésztés és a kalóriaégetés, hatékony cellulit probléma kezelésére is.

Az alakformáláson kívül számos jótékony hatása létezik, többek között javítja a mozgáskoordinációt és az egyensúlyozó képességet, csökkenti a mozgáshiány következtében kialakuló csonttömeg vesztést, csökkenti a heveny és idült derékfájást, javítja a végtagok vérkeringését, növeli a vér oxigén szintjét, így javul a közérzet és a koncentráció, erősíti az immunrendszert stb.

Próbálja ki nálunk a ma létező leghatékonyabb és egyben legkíméletesebb edzésmódszert.


Téli fáradékonyság ellen

Eltelt egy év és érzi az éves fáradalmakat? Sokat rohangált, rengeteget dolgozott, temérdek stressz érte. Az energiatartalékait mind kimerítette. Legyűrheti ezeket, ha oda figyel a napi szükségletes vitaminok és ásványi anyagok bevitelére...

Téli fáradékonyság ellen
2012.01.16 12:44
Tovább olvasok

A világ vezető technológiája, m...

Végre Magyarországra is megérkezett a Világ vezető technológiája, mely egyedülálló hatékonysággal kezeli a lerakódott zsírszövetet, a cellulitot és mindemellett fokozza a bőr rugalmasságát, feszességét és az izomszövetet is megdolgoztatja. A szabadalmaztatott TriLipo technológia egyedülállóan hatékony módon ötvözi egy...

A világ vezető technológiája, már Magyarországon is – TriLipo zsírbontás
2012.06.04 12:56
Tovább olvasok