Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

A Világ legújabb technikái a zsírszövetek ellen

2012.02.06 09:39Vissza

Az elmúlt néhány évben a testformáló és bőrfeszesítő nem invazív (sérülés nélküli) professzionális rendszerek és technológiák váltak világszerte a legkeresettebbé a testkezelő szalonokban és a klinikákon. Ezzel feladták a leckét a gépgyártó cégeknek és a szolgáltatóknak, akik annak érdekében, hogy lépést tartsanak a fejlődéssel és kiszolgálják vendégeik igényét, időről-időre újabb és mind inkább hatékonyabb technológiák kifejlesztésével és bevezetésével kénytelenek előrukkolni.

 

A 4 for you szalonok megálmodói, akik a fejlődés és az innováció elkötelezett hívei, éltek a lehetőséggel, hogy ezek a technológiák nálunk Magyarországon is bevezetésre kerüljenek a szépségiparba. Az országban elsőként és kizárólag nálunk a 4 for you szalonokban kezdtük alkalmazni a Világ legújabb zsírcsökkentő technológiáját a TriLipo technológiát, mely az esztétika igényeit szem előtt tartva került kifejlesztésre.

A szabadalmaztatott TriLipo technolócia egyedülállóan hatékony módon ötvözi egymással a TriLipo rádiófrekvenciát és TriLipo DMA-t (dinamikus izomstimulálás). Ezt a két technológiát párhuzamosan egy kezelőfejben alkalmazva, létrehozták azt a szinergikus hatást, amely látható sérülés nélkül alkalmas a zsíranyagok eltávolítására, a nyirok elvezetésére és a bőr feszesítésére.  Hogyan képes minderre? 

 A TriLipo technológia hármas hatású zsírcsökkentésre alkalmas. A rádiófrekvencia és az izomstimuláció együttes hatása kiterjed a bőrre, valamint a bőr alatti zsír- és izomszövetekre. Első fázisként a rádiófrekvencia felszabadítja a zsírt. Ez úgy történik, hogy a TriLipo rádiófrekvenciás energia egységesen felmelegíti a zsírszövetet. A zsír konzisztenciája (állaga) a magas hőmérséklet hatására megváltozik, cseppfolyósodik. Ez idő alatt a hő hatására a sejtmembrán áteresztővé válik, így a cseppfolyósodott zsír a sejtfalon keresztül távozik. A TriLipo rádiófrekvenciás energia tehát segít felszabadítani a kezelés hatására cseppfolyósodott zsírt a sejtekből.

A kezelés következő fázisa az elfolyósodott zsíranyag mobilizálása. A zsíreltávolítás gyorsul a zsírszövetre egyidejűleg ható belső és külső nyomás hatására. Belsőleg az izomstimuláció okozza az izmok összehúzódását, ezáltal mintegy felfelé nyomva a zsírsejteket. Kívülről az applikátor fejt ki lefelé irányuló nyomó hatást. Az így kapott „préselő” hatás segíti a zsír kiürítését a nyirokba. A kezelés következtében felgyorsul a vérkeringés, optimalizálja a szöveti oxigénellátást és méregtelenítést.

A legvégső fázis az újraformálás. A fókuszált rádiófrekvenciás energia a kollagén rostok összehúzódását okozza, ami azonnali feszesítő hatású, továbbá növeli a fibroblasztok aktivitását, serkentve ezzel a kollagén szintézist, mely hosszútávon biztosítja bőre feszességét.

A hármas hatásnak köszönhetően már a kezelés után láthatóvá válik az eredmény, ami egy kúra elvégzésével válik teljessé. A kezelés hatására csökken a testkerület, szebbé válik a testkontúr, simább és feszesebb lesz a bőr textúrája, csökkennek a makacs zsírlerakódások, javul a cellulit.

Mi nem akarunk lemaradni, így hát elhoztuk Vendégeinknek a technológiát. Tartson Ön is lépést a fejlődéssel, próbálja ki az elsők között a Világ vezető technológiáját és élvezze annak jótékony hatásait