Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

Megérkezett a POSE - Zsírbontás az otthonában

2012.06.04 13:01Vissza

 

Az elmúlt néhány évben az alakformálás és a zsírbontás terén a nem invazív (nem sebészeti ) professzionális eljárások és technológiák váltak világszerte a legkeresettebbé az alakformáló kezelések között. A Tripolláris Rádiófrekvencia egy klinikailag bizonyított tudományosan megalapozott zsírbontó eljárás, melyet sikeresen használnak orvosok, plasztikai sebészek, klinikák valamint testkezelő szalonok szerte a Világon. A Tripolláris technológia most otthon is elérhetővé válik a TriPollar™ POSE-zal.  A POSE egy könnyen használható készülék, mely a zsírsejtek zsugorításával csökkenti a körméretet, mindemellett javítja a cellulitot, simítja és feszesíti a bőrt. A Tripollaris rádiófrekvenciás technológián alapuló TriPollar™ POSE testkezelő klinikailag bizonyított alternatívája a professzionális zsírbontó, alakformáló eljárásoknak.
A Tripoláris rádiófrekvencia nem más, mint a 3 elektróda (pólus) között áramló elektromágneses hullám, mely a felületi zsírrétegen túl hatékonyan képes kezelni a mélyebben fekvő zsírszöveteket is. Az eljárás a bőr elektromos ellenállása révén fejti ki a hatását. A szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, mely felmelegíti a kötőszövetet és a zsírszövetet. Az irha és a bőralja szövetei nagyjából 62-78 C-ra melegednek fel, addig a bőr felső rétegének, a hámnak a hőmérséklete csupán 40-42 C-ra emelkedik.  Ezen magas hőmérséklet hatására a szervezetünkben számtalan fizikai, kémiai és biológiai folyamat játszódik le, melyek következtében csökken mind a felszíni, mind pedig a mélyebben fekvő zsírszövetek nagysága, a kollagén szintézisnek köszönhetően pedig sokkal rugalmasabbá, feszesebbé válik a bőr.
A tripoláris rádiófrekvencia által kifejtett hő a zsír konzisztenciáját megváltoztatja, elfolyósítja, miközben a sejtmembrán áteresztővé válik. A cseppfolyósodott zsír a sejtfalon keresztül távozik. A zsír és méreganyagok ezt követően a nyirokkeringésbe kerülnek és elszállítódnak, végül pedig a kiválasztó szervrendszer segítségével kiürülnek a szervezetből. A tripoláris rádiófrekvenciás hő másik figyelemreméltó hatása a kötőszövetet érinti. A magas hőmérséklet azonnali, rögtön látható hatása, hogy a kollagén rostokat összehúzza, így feszesebbé válik a bőr. (A kollagén rostok felelnek a bőr tartásáért, idővel csökken a számuk és a minőségük is romlik.) Hosszú távú eredménye, hogy a fibroblaszt sejteket kollagén rostok termelésére ösztönzi, így vastagabbá válik az irha réteg, amely nagyobb védelmet nyújt a bőrnek és sokkal struktúráltabbá válik. Ugyanakkor a hő hatására élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér- és nyirokkeringés.
A TriPollar™ POSE kezelés előnye, hogy erőfeszítés és fájdalom nélkül, kínál lehetőséget arra, hogy vékonyabbak, feszesebbek és egészségesebbek is legyünk. A POSE-val a Tripolláris rádiófrekvenciás kezelés minden előnyét otthon is élvezheti. Mindössze heti 2-3 alkalommal 20-30 percet vesz igénybe a kezelés. Az eredmény rögtön szemmel láthatóvá válik, bőre rögtön simább és feszesebbé válik. 6-8 hét elteltével a körméret is láthatóan csökken. A készülék megrendelhető az ország valamennyi 4foryou szalon™-jában és honlapunkon is.
J. A.