Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

A nők rémálma

2012.01.15 18:13Vissza

Bármennyire igazságtalan a narancsbőrnek nevezett csúnya kis gödröcskék csak is kizárólag a nőket sújtják. A cellulit (narancsbőr) a bőr alatti kötőszövetek „kocsonyásodása”. A nők kötőszövete rendkívül hajlékony és rugalmas, rácsszerűen veszi körbe a zsírsejteket, még a férfiaké párhuzamosan futnak egymás mellett. így  a nőknek a göröngyös, hepehupás lerakódások főként a combokon, csípőkön és a farpofákon alakulnak ki.

A cellulit főként olyan nőknél fordul elő, akiknek szervezete sok ösztrogént termel. Ennek következménye, hogy a máj nem tudja megfelelően elvégezni kiválasztó szerepét, és kiüríteni az ösztrogént. Hatására megváltozik a bőr alatti laza, rostos kötőszövet alapállománya, így elősegíti a só és víz visszatartását és így könnyebben lerakódik a bőr alatti kötőszövetekben a zsír.


A cellulit kialakulását még sok minden befolyásolhatja. Ilyenek például a naponta átélt stressz hatások, az egészségtelen életmód, a mozgáshiány és a rossz keringés. Valamint ami a hízásban is nagy szerepet játszik, a túlzásba vitt cukorfogyasztás és a nem megfelelő zsírfogyasztás.
A cellulittól nagyon nehéz megszabadulni, de megfelelő elszántsággal, határozottsággal és szakmai segítséggel elérhető a cél.
Az Orvoshop.hu Zrt. 4 for you szalon™-jaiban megtalálhatja a cellulit problémájára a legmegfelelőbb eljárást!
Igazi áttörést a cellulit elleni harcban a tripoláris rádiófrekvencia + dióda lézer jelenti.
A rádiófrekvencia hatására a poláris vízmolekula a negatív és pozitív pólus között több mint 40 milliószor, mozdul el. A mozgás hőhatással jár, ami a kollagén és elasztikus rostokat fokozott osztódásra serkenti. Ezért a rádiófrekvencia hatása kettős, mert a hőhatás révén zsírmobilizálást, a kollagén és elasztikus rostok fokozott termelődése révén, pedig bőrfeszesítést érhetünk el egyszerre. Így nem csak a zsírpárnákat tüntethetjük el, hanem a bőr feszesítését is elérhetjük. A dióda lézer pedig a hő mélyebbre jutását segíti elő a szövetekben, és fokozza a rádiófrekvencia hatását.
Ha szeretne megszabadulni makacs narancsbőrétől (cellulit) látogasson el valamely 4for you szalon™-unkban országszerte.

Sallai Enikő