Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

Barnulás UV- sugarak nélkül

2012.06.04 12:57Vissza

Sokan szeretik a napbarnított gyönyörű bőrt, azonban a napozásnak, szoláriumozásnak rengeteg mellékhatása is van. A gyönyörű barna színt kölcsönző UV - sugarak a bőrben és a szemben nyelődnek el, és itt is fejtik ki jótékony illetve káros hatásaikat. Az UV- sugarak káros hatása lehet azonnali vagy késői megjelenésű.

 

Az UV- sugarak azonnali káros hatásai direkt károsodásokat okozhatnak, ilyen például a napégés vagy a fényérzékenység következtében kialakuló allergia, mely hólyagképződéssel, csalánkiütések kialakulásával járhat. Az UV- sugarak késői hatásai közül talán a legfontosabbak, a pigmentfoltok képződése, a bőr korai öregedése, a különböző bőrrákok esetleges kialakulása. Mindazonáltal az UV- sugárzás bizonyos meglévő betegségeket is súlyosbíthat, ilyen például a rosacea. Mindezek tudatában is sokan választják a napfürdőzést és a szoláriumozást.

Annak oka, hogy az UV- sugarak káros hatásait figyelmen kívül hagyjuk az, hogy mindennél jobban vágyunk a gyönyörű napbarnított bőrre. Azonban előbb- utóbb szembe kell nézni a problémával, és megoldást kell rá találni.

 

A 4 for you szalon™-okban végzett UV- mentes barnítás pont ezt a problémát hivatott kiküszöbölni. Az UV- mentes barnító kezelés elvégzését követően gyönyörű napbarnított bőrszínt kapunk, anélkül hogy egészségünket kockáztatnánk, károsítanánk. A 4 for you szalon™-okban végzett UV- mentes barnító kezelés kiemelkedik az összes UV- mentes barnító kezelés közül, melyeket kézi szórófejjel végeznek. A 4 for you szalon™-okban végzett UV- mentes barnítást egy automatikusan működő gép végzi, így teljesen egyenletes színt kölcsönöz. A barnító hatóanyag pedig 100%-ig természetes, bio növényi anyagokat tartalmaz.