Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

Az Infra és a Gőz kombinációja a kalóriaégetésre

2012.01.06 00:00Vissza

Emberek milliói elégedetlenek alakjukkal, testsúlyukkal és a bőrük struktúrájával. Sokak számára jelentenek problémát a mozdulni nem akaró kilók, a cellulit vagy a megereszkedett bőr. Ezzel egyidejűleg elegük van a koplalásból, abból, hogy minden porcikájuk fáj az intenzív tornától, vagy épp abból, hogy már kipróbálták az összes fogyasztó, alakformáló készítményt (legyen szó tablettákról vagy különféle krémekről) vajmi kevés eredménnyel .

A Testsúlycsökkentő, karcsúsító kalória kapszula ütőképes megoldást nyújt mindezen problémákra. A kapszula rendszeres használatával – mivel a test természetes, belső folyamatait használja – nem csupán a felesleges túlsúlyt okozó zsírtól szabadulhatunk meg, de a szervezetben felhalmozott méreganyagoktól is. Az 4 for you szalonok karcsúsító kalória kapszulája tehát nem egy egyszerű fogyasztógép, hanem az emberi szervezetet megújító-, a test gyógyulását elősegítő eszköz, amelynek segítségével, erőfeszítés nélkül regenerálja saját belső energiáit, egészségessé téve szervezetét. Egyetlen kezelés alatt akár 800-1000 kalóriát is elégethetez nagyjából 10 km futásnak felel meg. Egészségesen szabadít meg a felesleges kilóktól, erősíti az immunrendszert, hatékonyan kezeli a méreganyagok felhalmozódása következtében kialakult cellulitot. Minek köszönheti a Kapszula, hogy ilyen sokrétűen és ennyire hatékonyan alkalmazható?

A Testsúlycsökkentő, kalóriaégető kapszulát az teszi a testkezelő eljárások között egyedülállóvá, hogy testsúlycsökkentésre, testfeszesítésre, salaktalanításra és cellulit kezelésére egyaránt használható. Ez a sokrétű felhasználás és eredményesség az infrasugarak és az aromaterápiás gőz együttes alkalmazásának következménye. Az infra sugarak tulajdonsága, hogy minden útjukba kerülő testben képesek elnyelődni és felmelegíteni azt. Ez a bőr esetében sincs másként, a sugarak nagyjából 3-5cm mélyen behatolnak a szövetekbe és felmelegítik azokat. A gőz pedig a száraz meleggel ellentétben intenzívebben növeli a test hőmérsékletét a kívánt szintre. Az infra és a gőz együttes hatására 10-15 perc alatt a test belső hőmérséklete 38,3-39,4°C-ra növekszik. Egy 15-20 perces kezelés alatt a pulzusszám 75-ről 100-120-ra is felszökik, ebben a pulzustartományban pedig megindul a zsírégetés. A kezelés hatására csak a vérkeringés élénkül, a vérnyomás nem növekszik, mivel a bőr hajszálerei a hő hatására kitágulnak, hogy a nagyobb vérmennyiséget be tudják fogadni. A kitágult hajszálerek lehetővé teszik, hogy a véráram nagy mennyiségű tápanyagot szállítson a bőrhöz. A kezelés emellett javítja az izmok vérellátását, méregtelenítő, fájdalomcsillapító hatású, fokozza a kollagén termelődését, tehát javítja a bőr állapotát, feszesíti, hidratálja, tonizálja és rugalmassá teszi. Javítja a szívműködést és a só-vesztést. Serkenti a sejtek anyagcseréjét, a nyirokkeringést, a méreganyagok távozását. A kezelés akár naponta végezhető és mindössze csak 20-30 percet vesz igénybe. Mivel az infra és a gőz globálisan az egész szervezetre kifejti a hatását, ezért a kezelés eredménye súlyban válik mérhetővé.

Úgy vélem, mindezek alapján nem meglepő, hogy a 4 for you szalonokban is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Testsúlycsökkentő, kalóriaégető kapszulás kezelésünk. Vendégeink előszeretettel használják kúraszerűen önálló és kiegészítő kezelésként egyaránt. Szeretne vékonyabb és egészségesebb lenni? Itt a lehetőség! Próbálja ki Ön is a Testsúlycsökkentő, kalóriaégető kapszulánkat a 4 for you szalonok valamelyikében! Szeretettel várjuk!