Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

Itt a szőrtelenítés szezonja

2012.01.06 00:00Vissza

A tél eljöttével a nap UV sugárzása egyre inkább mérséklődik, így lehetőség nyílik olyan kezelések kúraszerű elkezdésére, melyekre ez idáig a fényérzékenyítő hatásuk miatt nem volt lehetőség. Nem csoda, hogy egyre több vendég tér be a 4 for you szalonokba azzal a kéréssel, hogy ajánljunk nekik valami igazán hatékony eljárást, amely tartósan és lehetőleg fájdalommentesen távolítja el a nemkívánatos szőrszálakat.

Ugye milyen jó lenne, ha nem kellene naponta, hetente bajlódni a szőrtelenítéssel? Azt hiszem, ez a gondolat már mindannyiunk fejében megfogalmazódott.  Ezen igény kialakulásának oka nem csupán a mai kor divatirányzata, nem puszta esztétikai szempont, hanem a higiénia elengedhetetlen része. Valódi megoldást kínálva, azt javasoljuk vendégeinknek, hogy éljenek a szépségipar legkorszerűbb vívmányával és próbálják ki az E- Light technológiát, mely azon túl, hogy a legújabb, egyben a leghatékonyabban alkalmazott eljárás a szőrtelenítésben.  A hagyományos szőrtelenítési eljárások (depilációs= ideiglenes szőreltávolítás), úgymint pl. a vágás borotvával, a csipeszelés, a gyantázás, a vegyi anyagok pl.: szőrtelenítő krémek alkalmazása, elavulttá váltak. Ez köszönhető annak, hogy elvégzésük időigényes, eredményük pedig nem tartós, így azokat gyakran kell ismételnünk.

 Ezekkel szemben az E- Light technológia tartós, hatékony és fájdalommentes módját kínálja a szőrtelenítésnek.

Már sokan sokféle lehetőséget ajánlottak a hatékony vagy a tartós esetleg a fájdalommentes szőrtelenítésre, ugyanakkor ezt a három kritériumot sok esetben sem külön-külön, sem pedig együttesen nem tudták megvalósítani. Mindezidáig nem létezett olyan eljárás, mellyel igazán jó eredményeket érhettünk volna el az epiláció =tartós szőrtelenítés területén. Gondoljunk például a tűs vagy a csipeszes epilációra, mely amellett, hogy fájdalmas, aligha mondható hatásosnak. Az IPL-el és a Leaserrel pedig csak bizonyos szőr és bőrszín esetén lehet eredményt elérni. Az IPL és a Leaser technológia alkalmazása nem veszélytelen, hiszen a nagy dózisú optikai vagy leaserfény energia gyakran fájdalmas bőrpírt vagy lassan múló égési sérülést okoz. Ellentétben ezekkel az epilációs eljárásokkal az E-Light technológia alkalmazása hatékony, az eredménye tartós és a gép rendeltetésszerű használatával messzemenőkig a legbiztonságosabb, a legkímélőbb, legkevésbé fájdalmas eljárás.

Az E-Light hatékonysága abban rejlik, hogy két technológiát ötvöz, a mára már elterjedté vált IPL-t és a Rádiófrekvenciát Az IPL alapelve, hogy a kibocsátott fényenergia a szőrszál és szőrtüsző pigment tartományában elnyelődik, majd hőenergiává alakul és elpusztítja a szőrt termelő sejteket. Az RF energia a melanin hiányában is fel tudja melegíteni a szőrtüszőt és a gyökeret, biztosítva ezzel a nagyobb hatékonyságot és azt, hogy kisebb IPL energiát alkalmazzunk, mely csökkenti a kezeléssel járó veszélyeket és a mellékhatások kialakulását. Egyszóval a tartós szőrtelenítés ma létező leghatékonyabb módszere az E-LIGHT technológia alkalmazása.

Az E-Light használata az ősz eljövetelégi csak bizonyos területekre korlátozódott. Csupán azokon a területeken végezhettünk E-Light szőrtelenítést, melyek nem voltak kitéve közvetlen napfénynek vagy UV sugárzásnak (hónalj, intim terület). Így megakadályoztuk, hogy bármelyik vendégünknél fényérzékenység vagy hyperpigmentáció (pigmentfolt) alakuljon ki. Az ősz beköszöntével végre eljött az idő és a lehetőség, hogy azon területeket is szőrtelenítsük, melyeket eddig kénytelenek voltunk naponta borotválni, vagy hetente-havonta gyantáztatni vagy naphosszat rejtegetni. Mit szólna, ha jövő nyáron akármikor elmehetne strandolni, és nem kellene az időpontot jó előre leegyeztetni és a gyantáztatáshoz igazítani? Ha nem kellene egy randit se lemondani vagy későbbre halasztani, mert épp nem találja a borotvát?

A megoldás nálunk van, a lehetőség adott, éljen vele!

Szertettel várjuk az ország immár 8 pontján, a 4 for you szalonokban!