Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

A tripoláris technológia a zsírpárnák megszüntetésére

2012.01.06 00:00Vissza

Nők és férfiak milliói elégedetlenek testükkel, illetve annak formájával. Van olyan, aki a hasával, van, aki a fenekével és a combjával, de olyan is akad, aki az egész testével elégedetlen. Az elégedetlenség adódhat az elhízás során kialakult zsírpárnák megjelenéséből, abból, ha a bőrünk szülés vagy az öregedési folyamatok hatására elveszti a rugalmasságát és megereszkedik, és abból, ha pusztán genetikai úton öröklünk hajlamot bizonyos betegségekre vagy akár a cellulitra (narancsbőrre). Ezen problémák megoldására száz- és száz elméleti valamint gyakorlati útmutatás született különböző diéták, fogyasztó csodaszerek és edzésprogramok formájában. Azonban eredményük a legtöbb esetben elmaradt.

A 4 for you szalonokban a zsírszövetek méretének csökkentésére és megszüntetésére kínálunk átütő megoldást, a legprofesszionálisabb, leginnovatívabb technológiák segítségével. A Tripoláris Rádiófrekvenciás zsírbontó kezeléssel kimagaslóan jó eredmény érhető el az alakformálás területén, legyen szó cellulitról vagy ledolgozhatatlannak vélt zsírpárnákról. A Tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontó technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a zsírbontásban, testformázásban, valamint a bőr regenerációjában és feszesítésben.

A Tripoláris rádiófrekvencia nem más, mint a 3 elektróda (pólus) között áramló elektromágneses hullám, mely a felületi zsírrétegen túl hatékonyan képes kezelni a mélyebben fekvő zsírszöveteket is. Az eljárás a bőr elektromos ellenállása révén fejti ki a hatását. A szervezetbe bejuttatott elektromos impulzus hatására hő termelődik, mely felmelegíti a kötőszövetet és a zsírszövetet. Míg az irha és a bőralja szövetei nagyjából 62-78 C-ra melegednek fel, addig a bőr felső rétegének, a hámnak a hőmérséklete csupán 40-42 C-ra emelkedik.  Ezen magas hőmérséklet hatására a szervezetünkben számtalan fizikai, kémiai és biológiai folyamat játszódik le, melyek következtében csökken mind a felszíni, mind pedig a mélyebben fekvő zsírszövetek nagysága, a kollagén szintézisnek köszönhetően pedig sokkal rugalmasabbá, feszesebbé válik a bőr.

A tripoláris rádiófrekvencia által kifejtett hő a zsír konzisztenciáját megváltoztatja, elfolyósítja, miközben a sejtmembrán áteresztővé válik. A cseppfolyósodott zsír a sejtfalon keresztül távozik. A zsír és méreganyagok ezt követően a nyirokkeringésbe kerülnek és elszállítódnak, végül pedig a kiválasztó szervrendszer segítségével kiürülnek a szervezetből. A tripoláris rádiófrekvenciás hő másik figyelemreméltó hatása a kötőszövetet érinti. A magas hőmérséklet azonnali, rögtön látható hatása, hogy a kollagén rostokat összehúzza, így feszesebbé válik a bőr. (A kollagén rostok felelnek a bőr tartásáért, idővel csökken a számuk és a minőségük is romlik.) Hosszú távú eredménye, hogy a fibroblaszt sejteket kollagén rostok termelésére ösztönzi, így vastagabbá válik az irha réteg, amely nagyobb védelmet nyújt a bőrnek és sokkal struktúráltabbá válik. Ugyanakkor a hő hatására élénkülnek az anyagcsere-folyamatok, a vér- és nyirokkeringés.

A Tripoláris rádiófrekvenciás kezelés előnye, hogy erőfeszítés és fájdalom nélkül kínál lehetőséget arra, hogy vékonyabbak, feszesebbek és egészségesebbek is legyünk. A kezelés mindössze 20-30 percet vesz igénybe, mely alatt ön pihen és relaxál. Az eredmény pedig rögtön szemmel láthatóvá válik. Vendégeink visszajelzése és statisztikai adataink alapján elmondható, hogy egy 6 alkalomból álló kúra elvégzése 8cm tartós körméret csökkenést eredményez. /Diagramm a statisztikai adatokról és vendégi véleményezés./

Győződjön meg személyesen a Tripoláris rádiófrekvenciás kezelésünk hatékonyságáról, adjon egy esélyt magának. Szeretettel várjuk az ország immár 8 pontján a 4 for you szalonokban!