Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

Áttörés az otthoni ránc csökkentés területén!

2012.01.06 17:14VisszaGyors és hatékony ránccsökkentő kezelésről álmodik, melyet akár otthon saját magának is elvégezhet?


A STOP bőrmegújító készüléket pont ezen igényekhez igazítva alkották meg. Az elmúlt néhány évben ugyanis a bőrfiatalítás és a rénctalanítás terén a nem invazív (nem sebészeti) professzionális eljárások és technológiák váltak világszerte a legkeresettebbé az öregedésgátló kezelések között. A Tripolláris Rádiófrekvencia pont egy ilyen technológia. Ezt a klinikailag bizonyított tudományosan megalapozott ránctalanító és öregedésgátló eljárást sikeresen használják orvosok, plasztikai sebészek, klinikák valamint arc- és testkezelő szalonok szerte a Világon. Most otthoni használatára is lehetőség van, a STOP-pal.

 

A Tripoláris rádiófrekvencia nem más, mint három pólus (dióda) között áramló elektromágneses hullám, mely a bőrbe hatolva szelektíven melegíti fel annak szöveteit. Míg a kötőszövetet 68-72C-ra is felmelegíti, addig a hám csupán 40-42C-ra melegszik fel. A kötőszövetben kialakult magas hőmérséklet hatására a kollagén rostok összehúzódnak, azonnali hatást eredményezve. A bőr így rögtön feszesebbé válik, ami már rögtön az első kezelés után tapasztalható. A kezelés hosszú távú hatása, hogy a hő, mint igen erőteljes inger, az irha fibroblaszt sejtjeit kollagén rostok termelésére készteti. A kollagén rostok felelnek a bőr tartásáért, ezek száma az idő előre haladtával csökken. A bőr a 20. életév után a kollagén rostok 1-2%-át elveszti, ezen kívül a rostok minősége is romlik, dehidratáltá válnak. A Tripoláris rádiófrekvenciás energia javítva a kollagén rostok minőségét és számukat növelve erősebbé, feszesebbé, struktúráltabbá teszi a bőrt. 

A STOP bőrmegújító, öregedésgátló kezelés eredményei magukért beszélnek. A gyártó cég 23 nő bevonásával klinikai vizsgálatot végzett. A felmérés alapján olyan eredmények születettek, melyek bizonyították a kezelés hatékonyságát. A vizsgált hölgyek: 95%-a nagyon elégedett volt a kezelés azonnali eredményével. 91%-a nagyon elégedett volt a kezelés hosszú távú eredményével. 86,4%-a megfigyelte bőrén a feszesítő (lifting) hatást. 77,3%-a észrevette bőre textúrájának javulását. 63,64%-a észrevette, hogy bőre simábbá vált, ráncai pedig csökkentek.

 

 

Fantasztikus eredményei egyértelműen láthatóvá és tapinthatóvá válnak. Az említett eredmények eléréséhez 6-8-hétig 2-3 alkalommal 20 percig szükséges használni a STOP készüléket. A hatékonyság mellett előnyt jelent az egyszerű használat is. A kezelés során a hám védelmét és az energia bőrbe jutását egy kellemes illatú előkezelő gél biztosítja. A használat során meleg, megnyugtató érzés tapasztalható a bőrfelszínen. Az utókezelő krém pedig bársonyossá és hidratáltá változtatja bőrét. A STOP készülék megtekintésére és kipróbálására az ország összes 4 for you szalonjában lehetőség nyílik. Tesztelje saját magán a készülék páratlan hatékonyságát. Szeretettel várjuk a 4 for you szalonokban!