Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

A bőrhibák kezeléséről:

A bőrhibák sok nő és ma már igényes férfi mindennapjait keserítik meg, mert úgy gondolják ezeket a problémákat csak palástolni lehet. Azonban a technológia fejlődésének köszönhetően több bőrhiba kezelhető, mint gondoltuk volna.

Bőrünk működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, hibái amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is. Emiatt esztétikai-, lelki és egészségi problémát is jelenthetnek.

Mára a bőrhibák kezelésére tartós megoldást nyújthat a villanófénnyel kombinált rádiófrekvenciás kezelés, hiszen legyen szó akár rosaceáról, akár pigmentfoltokról, májfoltokról vagy öregségi foltokról, a kúraszerűen, rendszeresen végzett kezeléssel ezen bőrhibák meglepően jól orvosolhatók.

A pigment rendellenességek kezelésénél a fényhatás következtében a pigmentfoltok besötétednek, ami azt mutatja, hogy a fényenergia elérte a melanint. Ettől nem kell megijedni, a bőrhibakezelést követően a foltok 1-2 hét alatt világosabbá válnak, majd a szükséges bőrhiba kezelésszám elérése után elhalványodnak, a bőrhibák jelentősen javulnak.

A zavaró seprűvénák, a tartós arcpír, a hajszálerek a lábon, az arcon és az orr körül megjelenő apró vörös erek és a rosacea (borvirágos arc/orr) a népesség nagy százalékának okoz problémát. Ezek a bőrhibák, értágulatok esztétikailag igen zavaróak, a nők több, mint 70%-a és meglehetősen sok férfi küzd ilyen problémákkal.

Az elért javulás nemcsak a külső megjelenésben, a bőrhibák javulásában, hanem az önérzetben is pozitív változást hozhat. Rosacea esetén a bőrhiba kezelés visszaállítja az erek falában károsodott simaizmokat és az azokat körülvevő kollagén és elasztikus rostokat.

Az értágulatok eltűnnek, a csomók felszívódnak. Az érelváltozások esetében alkalmazott bőrhiba kezeléskor a fényenergia a kapillárisokban áramló vér festékanyagában, a hemoglobinban nyelődik el. A bőrhiba kezeléskor a hőfelszabadulás hatására a kapilláris belső falának szerkezete felbomlik, összehúzódik, elzáródik, majd felszívódik.

Közvetlenül a bőrhiba kezelés után az ér elhalványodik vagy bíbor-szürke színű lesz. Ez mutatja a fénynek az érhálózatba történő szelektív felszívódását. Ön is küzd bőrhibákkal? Megtalálta a megoldást bőrhiba leküzdésére. Adja meg magának az esélyt!

Szépüljön velünk!


További részletek rejtése/mutatása


6 féle bőrhibára nyújtunk megoldást:

Bőrfiatalítás kezelés


Éveket fiatalodhat úgy, hogy a bőrfiatalítás kezelés után közvetlenül a napi tevékenységét folytathatja, a bőrfiatalítás nem jár fájdalommal, műtét mentes.

A bőrfiatalítás kezelés eredményét már négy héten belül láthatjuk, de optimális eredmény négy-öt hónap után jelentkezik.


Kezelés Tipusa:

E-Light

Gép:

Orvoshop Kombi

Tovább olvasom Szolgáltatás vásárlása
Májfolt kezelés


E-light (IPL+RF) májfolt kezelésünkkel gyorsan és fájdalommentesen tudjuk megszüntetni az arcon megjelenő barna elváltozásokat.

A májfolt kezelés során a pigmentek elnyelik a villanófényt, így a fényenergia hatására „szétesik" a pigment, amit így a szervezet sejtjei már el tudnak szállítani.


Kezelés Tipusa:

E-Light

Gép:

Orvoshop Kombi

Tovább olvasom Szolgáltatás vásárlása
Rosacea kezelés


A rosacea tüneteinek megjelenése nagyon megnehezíti az életet.

A rosacea betegség előrehaladtával az arc feltűnő és kellemetlen elváltozásai miatt csökken az önbizalom, a rosacea súlyosabb esetekben még depresszióhoz vezethet. Az E-light technológiával az értágulatok, rosacea -k, vörösödések eltüntethetők.


Kezelés Tipusa:

E-Light

Gép:

Orvoshop Kombi

Tovább olvasom Szolgáltatás vásárlása
Seprűvéna kezelés


A bőr hajszálereinek kitágulása (seprűvéna) már fiatal korban is jelentkezhet, többnyire öröklött vagy hormonális okai vannak.

A seprűvénák megjelenése szülés után gyakori a lábon, combon, melyek pókhálószerűen elhelyezkedő hajszálértágulatok, és az apró visszerek.


Kezelés Tipusa:

E-Light

Gép:

Orvoshop Kombi

Tovább olvasom Szolgáltatás vásárlása
Pigmentfolt kezelés


A pigmentfolt kezelések végén az áhított foltmentes, esztétikailag szebb bőrfelszínt kapunk, ami már az első pigmentfolt kezelés után szembetűnő.

A pigmentfolt kezelésre használt E-light készülékek két technológiát ötvöznek egy platformon belül azok minden előnyével, az IPL-t és a rádiófrekvenciát


Kezelés Tipusa:

E-Light

Gép:

Orvoshop Kombi

Tovább olvasom Szolgáltatás vásárlása
Pattanásos bőr és akne kezelés


Pattanásos bőr – akne kezelés nem csak a pattanás, akne eltüntetésében, de a pattanás, akne okozta hegek eltüntetésében is nagy eredményességgel hasznosítható.

Pattanásos bőr – akne kezelés esetén így szükség semmiféle kémiai anyagra vagy gyógyszerre, így a Pattanásos bőr – akne kezelésnek nincs mellékhatása sem.


Kezelés Tipusa:

E-Light

Gép:

Orvoshop Kombi

Tovább olvasom Szolgáltatás vásárlása
logo

Kérem válasszon várost