Több mint 4000 kezelés eredményei
alapján, mi nem beszélünk mellé!

4foryou 4foryou

Alakformálás – világszínvonalon!

Ha már ön is unja a felesleges zsírpárnákat, de még jobban unja a velük folytatott küzdelmet, mi most az Ön kezébe adjuk a megoldás kulcsát!

Világszínvonalú és minőségű esztétikai medicina eszközeivel nyújtjuk a:

  • Tripoláris Rádiófrekvenciás Alakformálás,
  • TriLipo - világújdonság - Alakformálást,
  • és az Ultrahangos Alakformálást,

melyek mind non-invazív (műtétmentes) alakformáló megoldások, biztonsággal és eredményesen tüntetik el a felesleges centiket férfiak és nők esetében egyaránt.

A tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontó technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a alakformálásban, testformázásban, a bőr regenerációjában és feszesítésben. Már az első kezelésnél meggyőző eredményeket láthat.

Amit mi kínálunk Önnek az az életmódváltás nélküli segítség a karcsúbb megjelenés elnyerésében, mert nem kell kínoznia magát véget nem érő diétákkal. A fókuszált, helyi alakformálás a helyi zsírraktárak kiürítését szolgálja, legyen szó hasról, fenékről, derékról vagy akár karról.

Hogy Ön melyik kezelés típust választja eldöntheti egyedül, vagy bizalommal fordulhat 4ForYou szépségszalonjainkban dolgozó szakképzett kolléganőinkhez akik mindenkinek és mindenben segítenek.

Szeretettel várjuk szépségszalonjainkban, hiszen ha alakformálás, akkor 4ForYou!3 fajta alakformálást kínálunk:

TriLipo, világújdonság a alakformálásban!


Trilipo, a hármas hatású zsírcsökkentés! Szerezze vissza teste természetes alakját Trilipo alakformálással! A TriLipo technológia a testformálás legfejlettebb megoldása.

A Trilipo hármas hatású rendszere eltávolítja a nem kívánatos zsírréteget, feszesíti a bőrt, csökkenti a cellulitot és zsugorítja a terhességi csíkokat.


Kezelés Tipusa:

TriLipo

Gép:

Maximus

Tovább olvasom Szolgáltatás vásárlása
Tripoláris alakformálás


A tripoláris rádiófrekvenciás zsírbontó technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a alakformálásban, a testformázásban, bőr regenerációjában, valamint a feszesítésben.

A rádiófrekvenciás kezelés a hasi zsírfelesleg lebontásán kívül alkalmas az arc, a toka, a nyak, a fenék, a comb, a térd, környöktáj és a végtagok kezelésére.


Kezelés Tipusa:

Tripoláris

Gép:

Orvoshop Kombi

Tovább olvasom Szolgáltatás vásárlása
Ultrahang kavitációs alakformálás


Non-invazív (műtétmentes) alakformáló megoldás, amely biztonsággal és eredményesen semmisíti meg a zsírsejteket férfiak és nők esetében egyaránt.

Általánosságban elmondható, hogy ultrahangos alakformálás eljárásnál egy 6–10 kezelésből álló kúra az adott területen egy–két ruhaméret csökkenést eredményezhet.


Kezelés Tipusa:

Ultrahang

Gép:

Orvoshop Kombi

Tovább olvasom Szolgáltatás vásárlása
logo

Kérem válasszon várost